Bereikbaarheid

Algemene praktijkinformatie

Marlijn de Graaff

Aagje Dekenlaan 221

1403HG Bussum

06-28827176

info@bij-marlijn.nl

KVK: 72527137

NVKH: 03-1759

Bereikbaarheid

De praktijk is op afspraak geopend en doorgaans bereikbaar tussen 9:00 u. en 17:00 u. In overleg zijn er ook mogelijkheden voor een consult op afstand d.m.v. videobellen.

Voor vragen m.b.t. inname of reactie is er een telefonisch spreekuur op dinsdag, woensdag en vrijdag van 12:30 u. tot 13:30 u. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen, dan kunt u een boodschap inspreken. Ook kunt u contact opnemen per e-mail. U krijgt normaal gesproken binnen 24 uur een reactie van mij. Terugkoppeling van behandelingen zijn voor mij het prettigst per e-mail.

Mocht er sprake zijn van een dringende vraag, dan kunt u ook een SMS / Whats app bericht verzenden.

In vakanties of bij langdurige ziekte zal ik zorgdragen voor een waarnemend homeopaat. Zijn / haar gegevens hoort u per voicemail of per mail als dit van toepassing is.

Naar de praktijk

U kunt uw auto of fiets parkeren op de oprit direct achter de oranje auto. Let u er wel op dat de buren te allen tijde de gedeelde oprit kunnen gebruiken.

De praktijk is gesitueerd op de zolder van ons huis. Mocht u slecht ter been zijn, wilt u dit dan aangeven tijdens de aanmelding? Wellicht is een huisbezoek dan een alternatief.

De praktijk is op 15 minuten loopafstand van station Bussum Zuid en op 5 minuten loopafstand van de bushalte. Snelweg A1 ligt met afslag 8 op een kilometer afstand.