Bereikbaarheid

Algemene praktijkinformatie

Marlijn de Graaff

Aagje Dekenlaan 221

1403HG Bussum

Gemeente Gooise Meren (Het Gooi)

Noord-Holland

06-28827176

info@bij-marlijn.nl

KVK: 72527137

NVKH: 03-1759

RBCZ: 180974R

Bereikbaarheid

De praktijk is op afspraak geopend en doorgaans bereikbaar tussen 9:00 u. en 17:00 u. In overleg zijn er ook mogelijkheden voor een consult op afstand d.m.v. videobellen.

Voor vragen m.b.t. inname of reactie is ben ik doordeweeks op dinsdag tot en met vrijdag het beste bereikbaar tussen 9:00 u. en 17:00u. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen, dan kunt u een boodschap inspreken. Ook kunt u contact opnemen per e-mail. U krijgt normaal gesproken binnen 24 uur een reactie van mij. Terugkoppeling van behandelingen zijn voor mij het prettigst per e-mail.

Mocht er sprake zijn van een dringende vraag, dan kunt u ook een SMS / WhatsApp bericht verzenden.

In vakanties of bij langdurige ziekte zal ik zorgdragen voor een waarnemend homeopaat. Zijn / haar gegevens hoort u per voicemail of per mail als dit van toepassing is.

Naar de praktijk

U kunt parkeren in het hofje voor het huis. Let daarbij wel op dat er geen buren geblokkeerd worden.

De praktijk is gesitueerd op de zolder van ons huis. Mocht u slecht ter been zijn, wilt u dit dan aangeven tijdens de aanmelding? Wellicht is een huisbezoek dan een alternatief.

De praktijk is op 15 minuten loopafstand van station Bussum Zuid en op 5 minuten loopafstand van de bushalte. Snelweg A1 ligt met afslag 8 op een kilometer afstand.