Gezinsplanning

Tegenwoordig plannen we bijna alles en kinderen worden bij veel koppels óók gepland. Maar wat nou als dit niet helemaal loopt zoals jullie verwacht of gehoopt hadden?

Zowel voorafgaand aan de zwangerschap, als ook tijdens de zwangerschap, als ook wanneer je bijna moet bevallen, zijn er bepaalde vitamines en mineralen nodig om je in optimale gezondheid te brengen en te houden. Dit heeft namelijk een effect op je ongeboren kindje.

In mijn nascholingen heb ik mij onder andere verdiept op het gebied van de gezondheid en de voeding van zowel de man als de vrouw. Een homeopathisch middel zet het zelfgenezende vermogen aan en is daarmee in staat genetische belasting zo veel mogelijk op te ruimen, maar zonder de juiste bouwstoffen die je binnenkrijgt met je voeding zal dit geen optimaal effect hebben. Daarom is het juist in deze periode rondom bevruchting en zwangerschap extra belangrijk om naast gezonde voeding en voldoende rust, ook bepaalde suppletie toe te voegen, zodat jullie kleintje de beste start krijgt die het verdient.