Bevalling

Na ongeveer 9 maanden zwangerschap is het dan zo ver. Tijd voor de bevalling! Misschien een moment waar je heel erg naar uitkijkt, want ja, wie zit er in jouw buik? Maar misschien ook een moment om juist tegenop te zien. Hoe jij je voelt maakt zeker uit in de bevalling. Bedenk goed wat jou ontspant en in je kracht zet. Zelf had ik bijvoorbeeld veel profijt van een aantal lessen zwangerschapsyoga. Geen zwangerschap of bevalling is echter hetzelfde!

Weeën zetten niet door

De bevalling is ingezet, maar weeën zijn niet krachtig genoeg of blijven nog uit. Een passend voorschrift kan helpend zijn.

Herstel na de bevalling

Ook na de bevalling is een voorschrift fijn om het herstel te bespoedigen waardoor je lichaam ook snel in goede conditie is om borstvoeding te kunnen geven.

Persoonlijk advies

Kom ruim vooraf in de zwangerschap. Dan begeleid ik je gedurende de hele periode en krijg je instructies over het te nemen homeopatische middel als het zo ver is. We kunnen bijvoorbeeld werken met een apart aan te schaffen bevallingssetje. Dit bevat ook allerlei algemenere homeopatische EHBO middelen, dus ook handig als de kleine er is!